вторник, 15 мая 2012 г.

ДЕНЬ ЄВРОПИ 2012. Дніпропетровськ. ЄВРОКВАРТАЛ

ДЕНЬ ЄВРОПИ 2012. Дніпропетровськ. ЄВРОКВАРТАЛ

За підтримки губернатора Дніпропетровської області спільно з Головним управлінням освіти та науки Дніпропетровської облдержадміністрації, Дніпропетровського центру Євроінформації, Євроклубів Дніпропетровщини, Дніпропетровського осередку ВМГО «Європейська молодь України» підготовлена різноманітна програма, у якій кожен знайде для себе щось нове та цікаве. 
19 травня у парку ім. Т.Г. Шевченко з 11:00 до 18:00 працюватиме Євроквартал за участю:


DAAD в Україні, Іспанського культурного центру, Дніпропетровської міської спільноти греків «Эллада», Польської спільноти Дніпропетровська, Student land, Логос, BELL school та BELL agency, «5-я АВЕНЮ ТРЕВЕЛ», Дніпропетровської обласної молодіжної ради, Дніпропетровського центру європейської інформації, Євроклубів, Дніпропетровського обласного осередку ВМГО «Європейська молодь України», Дніпропетровського обласного осередку ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу», МІКС, Студії соціальних латиноамериканських танців «Квартира Латина», Global Rollers, Клубу активного відпочинку «Адреналін» (KAVA).



Цього року євро-квест, конкурси кулінарного мистецтва, боді-арт, анімації, вікторини, розіграші, дискусії, експрес-курси з іноземних мов, мастер-класи з соціальніх танців, шоу-номери від танцювального колективу «Квартира Латіна», а також сальсатека для всіх бажаючих — це і багато іншого чекатиме Вас на Дні Європи!


У Вас з'явиться можливість ВІДКРИТИ СВОЮ ЄВРОПУ — зробити унікальну подорож до різних європейських держав, забувши про візи, кордони та квитки! Ви познайомитеся з найбільш актуальними тенденціями розвитку європейської освіти, культури та мистецтва. Представники організацій розкажуть Вам про культуру та традиції своїх країн, можливості здобуття віз і грантів на вчення, дадуть відповіді на всі Ваші питання.

Приходьте!
Відчуйте себе справжнім європейцем!
__________________________________________
Отже!
ЩО: ЄВРОКВАРТАЛ у Дніпропетровську на ДЕНЬ ЕВРОПИ 2012.
ДЕ: м. Дніпропетровськ, парк ім. Т. Г. Шевченко
КОЛИ: 19 мая, суббота, з 11:00 до 18:00
Посилання на захід у ВКонтакте 
__________________________________________
Для довідки:
Що таке «День Європи»?
День Європи — свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, а також офіційно в Україні щорічно у третю суботу травня з 2003 р. Європейський Союз затвердив 9 травня як День Європи на саміті в Мілані 1985 р., вирішивши увічнити день проголошення Декларації Шумана. Також 9 травня вважається Днем народження Європейського Союзу.

Прес-служба Дніпропетровського обласного осередку ВМГО «ЄМУ»



0 коммент.:

Отправить комментарий

 

Copyright © Bella Magic 2014

Автор ідеї, створення, дизайн та модерація блогу та групи ВКонтакте – Bella Magic

Sample Text

Sample Text