четверг, 12 апреля 2012 г.

Створення Дніпропетровського осередку «Євромолоді»


Створення Дніпропетровського осередку «Євромолоді»

Ось і відбулася давно очікувана подія, а саме: установчий збір Дніпропетровського обласного осередку. Вже кілька місяців у Дніпропетровську активістами «Євромолоді» йшла підготовка до проведення цього заходу і нарешті все було зроблено
На урочистому заході, який пройшов 11 квітня 2012 року, у середу, була присутня голова Запорізького обласного осередку та член правління організації – Катерина Коротченко, яка зробила промову та розповіла про створення та діяльність організації.
Після цього відбувся установчий збір, де прийняли рішення про реєстрацію  осередку й офіційно обрали відповідальних за його діяльність і розвиток. Також погодили всі необхідні установчі документи.
У результаті голосування, головою Дніпропетровського обласного осередку було обрано Юрія Перцева, а його заступником – Сергія Горностаєва, секретарем стала Катерина Заблоцька. Вони і увійшли до Правління. Крім того, були обрані члени КРК і декількох комітетів – з європейської та євроатлантичної інтеграції, з соціально-правової роботи, зі зв'язків з громадськістю, з організації дозвілля молоді, з пропаганди здорового способу життя, з ідеології та стратегічного розвитку.
Після обрання всіх посадових осіб, новоспечені активісти завзято взялися за обговорення нагальних питань, а саме проведення Дня Європи у Дніпропетровську. Катерина Заблоцька зробила доповідь про Дні Європи, які вже проводили інші міста. Після цього було проведено диспут про можливості проведення такого заходу у Дніпропетровську.
У данному заході прийняла участь дніпропетровська молодь, яка бажає займатися громадською діяльністю та зробити щось для людей, для свого міста. Адже Дніпропетровськ є могутнім містом з розвинутою інфраструктурою. З перших років незалежності  України Дніпропетровськ є впливовим містом у розвитку України та вважається європейським містом з передовими технологіями. Наша головна мета буде й у подальшому розвивати наше місто та робити все, що зможемо для ще більшої інтеграціі Дніпропетровщини до Європейської сім’ї.

Перцев Юрій,
Голова Дніпропетровського обласного осередку

Фото: Заблоцька Катерина,
Голова Секретаріату Дніпропетровського обласного осередку

0 коммент.:

Отправить комментарий

 

Copyright © Bella Magic 2014

Автор ідеї, створення, дизайн та модерація блогу та групи ВКонтакте – Bella Magic

Sample Text

Sample Text