понедельник, 3 сентября 2012 г.

Перший урок на тему «Україна в Європі. Європа в Україні»

1 вересня 2012 року у Професійно-технічному училищі № 2 м. Дніпропетровська відбувся перший урок на тему «Україна в Європі. Європа в Україні».
         На уроці були присутні всі учні та педагоги училища, батьки, випускники минулих років, а також поважні гості. Урок проходив у формі телевізійного ток-шоу і складався з трьох блоків.

Проблематики питань:
1) Україна і ЄС;
2) Дніпропетровська область і євроінтеграційний напрямок;
3) командна робота євроклубів професійно-технічних навчальних закладів і училища в напрямку євроінтеграції.
          Перший урок у якості ведучих проводили Ніна Арджевнішвілі та Михайло Булах, а допомагали їм у цьому  питанні запрошені поважні гості, серед яких:

Антьє Крюгер – керівник Дніпропетровського представництва Німецької служби академічних обмінів DAAD (найбільшого все німецького об’єднання на правах громадської організації з підтримки міжнародних академічних обмінів);
Юрій Перцев – Голова Дніпропетровського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Європейська молодь України»;
Сергій Горностаєв  – заступник Голови Дніпропетровського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Європейська молодь України»;
Катерина Зезюліна – Голова Правління Дніпропетровської обласної молодіжної громадської організації «МІКС»;
Наталія Гавриленко – заступник начальника міського управління освіти;
Ірина Ложичка – методист Дніпропетровського центру освіти.

         Під час уроку ведучі розповідали слухачам про цінності ЄС, його переваги, досягнення України на шляху до євроінтеграції, успіхи Дніпропетровської області у взаємовідносинах з країнами ЄС, діяльність, значимість та внесок євроклубів професійно-технічних навчальних закладів і училищного Євроклубу «Є.В.Р.О.К.Л.У.Б.», зокрема, у розвиток євроінтеграційних процесів у нашому регіоні. На запитання ведучих у повноті розкривали тему шановні гості – учасники заходу.
         Підсумовуючи урок, його учасники побажали натхнення, наполегливості та плідної співпраці у напрямку євроінтеграції нашої держави. А представники Дніпропетровського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Європейська молодь України» Юрій Перцев і Сергій Горностаєв висловили пропозиції до спільної співпраці з учнями училища.
Перцев Юрій,
Голова Дніпропетровського обласного осередку

0 коммент.:

Отправить комментарий

 

Copyright © Bella Magic 2014

Автор ідеї, створення, дизайн та модерація блогу та групи ВКонтакте – Bella Magic

Sample Text

Sample Text